Lykksalige hunder

Et lite oppdrett av cairn terrier.

Lykksalige valper

Valpetiden hos oss

Valpene vil i tiden hos oss vokse opp i en enebolig med flere hunder. Valpene bor på rom med oss de tre første ukene, før de får sitt eget valperom. I dette rommet vil valpene få miljøtrening fra tre uker. Ulike leker, overflater, lyder, bevegelige gjenstander med mer vil bli installert på rommet.

Etter hvert vil vi ta imot besøk og vil da passe på at valpene får hilst på barn, menn med skjegg, eldre, personer med hodeplagg osv.

Valpene vil bli vant til håndtering, kloklipp og stell.

På vår facebookside vil vi publisere bilder og video fra valpene blir født.

Ønsker du en valp fra oss?

Vi er opptatt av å finne eiere som har tid og lyst til å drive med hund. Vi krever ikke at du konkurrerer i hundesport, men ønsker at valpene skal komme til et hjem hvor de får brukt hodet sitt.

Ta kontakt på e-post eller via facebook, skriv litt om deg selv. Spørsmål man kan svare på kan være;

 • Hvorfor ønsker du deg cairn terrier?
 • Hva vil du kunne tilby hunden?
 • Hvordan du bor / interesser / tid
 • Enkelt og greit - skriv litt om deg selv.
 • Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt. Vi ønsker å møte potensielle eiere før vi selger en valp. Det er ingen først-til-mølla-prinsipp, vi kommer til å velge de vi tror kan egne seg som eiere. I forhold til valg av valp, så vil dette gjøres i samråd med ny eier og med bakgrunn i hva hunden skal brukes til. Vi følger valpene hver dag og kjenner dem godt. Vi ønsker ikke at valpene skal ende opp som bur-hunder. Vi ønsker gjerne å beholde kontakten med nye eiere og få oppdateringer på hvordan det går.

  Hva tilbyr vi?

  Valpene vil bli levert chippet, registrert i NKK, ormekurbehandlet og med helseattest.

  Når du kjøper valp av oss vil du få gratis napping / veiledning det første året til hunden. Vi vil gi opplæring før du tar med deg valpen hjem. Bor du langt unna kan vi anbefale deg oppdrettere som tar på seg napping, men da for en sum.

  Hver valp får med seg en egen valpepakke. Hva denne inneholder vil bli publisert på facebooksiden senere. De får også med seg hver sin bok, hvor det står informasjon om valpen fra den var liten, hva den har fått av miljøtrening, bilder, tips til miljøtrening, tips til enkel aktivisering, generelle råd med mer.

  Vi samarbeider med Bissevov og våre valpekjøpere vil få rabatter ved påmelding på kurs hos Bissevov.

  Valpetreff

  Vi vil arrangere flere valpetreff hvor vi;

 • leier inn instruktør for napping av utstillingspels
 • lar valpene leke sammen i et spennende miljø
 • leier inn instruktør for ulike kurs
 • trener sammen
 • Dette vil bli planlagt videre etter valpene er solgt og tar gjerne imot tips fra nye eiere om hva de ønsker skal bli arrangert.


  Våre samarbeidspartnere

  Vi samarbeider kun med partnere vi kan gå gode for og som vi selv bruker.

  bissevov marianne elise methi